Celonočna zvočna meditacija 28.-29.10., Dvorana Val, Lavrica
28. 10. 2023
21:00
Alja Petric in Karl Angerer (AT) pripravljava Celonočno Zvočno Meditacijo, ki vas bo v mehkobni podpori zdravilnih zvočnih vibracij gongov, himalajskih posod, glasu, flavt, zvončkov,… pospremila v spanec. Noč je namenjena počitku in rehabilitaciji telesa ter duha. Naše misli se umirijo, upočasni se dihanje, sprosti se živčni sistem in posledično celotni organizem. Možgansko valovanje preide v alfa, theta, delta valovanje, kar omogoči spuščanje mentalnega in fizičnega ovoja ter rahljanje energijskega telesa. Aktivira se naravno zdravljenje.
V tem stanju je naš organizem izjemno odprt za sprejemanje zvočnih valov in aktivacijo globinskih transformativnih procesov.
Podarite sebi ali svojim najdražjim negovanje, skozi harmonijo ženskega in moškega aspekta v polju čudovitega zvočnega sveta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOKACIJA: Dvorana Val, Dolenjska cesta 361, 1291 Škofljica
KAJ POTREBUJETE:
Pridite oblečeni v lahka in udobna oblačila. Ker boste počivali čez noč, je dobro, da si prinesete svoje blazine, vzglavnike…, ki vam bodo udobne in dovolj mehke za sprostitev. Potrebujete tudi topla pregrinjala in stekleničko vode. V studiu so na voljo tanjše joga ležalke, vzglavniki, dekice in prekrivala za oči.
PRIJAVA/INFORMACIJE:
Za udeležbo na dogodku so obvezne predhodne prijave in vplačilo prispevka. Vašo prijavo oddate na: alja.petric@gmail.com
CENA: Kmalu.
URA/TRAJANJE: 21:00-07:00* (začnemo točno, pridite ca.15 min pred pričetkom, da se lepo ugnezdite v svoj kotiček)
*Zvočno uglaševanje poteka med 21-06:00, od 06:00-7:00 je prebujanje ob čaju in lahkem prigrizku.
Na dan zvočne meditacije vas vabimo, da malo več pijete (vendar ne neposredno pred dogodkom) in si privoščite kakšno sprostitev v naravi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KARL ANGERER je izkušen mojster gonga iz Dunaja. Je psihološki in duhovni svetovalec ter trener s celostnim pristopom, ki ima edinstveno strokovno znanje o združevanju frekvenc gonga z globokim razumevanjem človeškega uma, telesa in duha. Svoje večletne izkušnje na področju zvoka je nabiral v različnih državah, v sodelovanju s številnimi šamani in jogiji, kjer je z igranjem gonga in glasom poskrbel za globlji vpogled in čutenje udeležencev v procesu. Skozi igranje sledi svojim darovom, kot sta empatija in rahločutnost ter krepi sposobnosti opolnomočenja in zdravljenja ljudi.
https://www.instagram.com/__karlgong__/
https://www.facebook.com/karl.gong.master
ALJA PETRIC
Nekoč arhitektka, danes pevka, pedagoginja in vsestranska raziskovalka.
Svoje življenje posveča raziskovanju glasbene umetnosti, koncertnemu nastopanju, vodenju individualnih in skupinskih zvokovno-glasbenih delavnic, poučevanju petja in terapevtsktemu delu z zvokom.
Z izvajanjem zvočnih tretmajev se aktivno ukvarja od leta 2013. Ob študiju jazzovskega petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu se je udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtske uporabe glasu. Zaključila je izobraževanje na Peter Hess® Academy (Peter Hess® Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«.
Večletno delo z glasbo, različna izobraževanja in lastna čutenja ji prinašajo dragocene uvide in izkustva katerim sledi v iskrenosti in jih v srčni predanosti prenaša naprej.
www.aljapetric.com