Delavnica Vibracija JIN: Terapevtska joga & dihanje ob podpori Zvoka
8. 12. 2023
18:00
Vabljeni na delavnico, ki bo čudovita mešanica zvoka, giba, diha, odpiranja in mehčanja ter sidranja vibracije JIN globoko v telo.
Potovali bomo iz več v manj. Iz hitrega v počasnost. Iz površin v globine mehkobe.
Skozi nežnost in čutnost bomo ustvarjali prostor regeneracije telesa in duha.
Ob snovanju delavnice sva se prepletli dve Ženski, dve ustvarjalki s telesom, energijo in pretokom mehkobe. Za vas sva pripravili jogistično – zvočno – dihalno popotovanje, na katerem bomo odprli telesa, sprostili napetosti in resetirali živčni sistem.
Skozi položaje terapevtske joge se bomo mehčali v vibracijah zvočne kopeli, ki jo bo preko različnih inštrumentov, glasbil ter svojega glasu ustvarjala čarobnica zvoka.
Dihali bomo globoko in glasno, popuščali iz centrov napetosti, vse do točke čistega miru in obnove. Premaknili se bomo v stanje prejemanja , polnenja. Pridržani v stanju globokega počitka in objema angelskih zvokov se bomo celostno zlili z vibracijo JIN.
Delavnica bo intimna, butična. Roke in sklede se bodo dotaknile vsake izmed vas saj se nas bo v krogu zbralo le 10.
___________________________________________________________________________
KDAJ: 18:00-20:00
KJE: Patanjali studio Ljubljana Stegne
Prijave: katja_kovacic01@yahoo.com
___________________________________________________________________________
Delavnico vodiva Katja Kovačič Čakarmiš in Alja Petric.
Katja Kovačič Čakarmiš je vaditeljica terapevtske joge & dihanja, strastna zagovornica zavestnega rokovanja s telesom. Je topla ženska, ki se globoko zaveda moči zdravilnega dotika, varne prisotnosti in mogočnosti tihe JIN prakse. Na svojih vadbah ustvarja čudovite melodije zavestnega vdiha in izdiha. Je iskalka prostora znotraj teles, ravnovesja bivanja, zlate povezave-stebra med Zemljo in Nebom. Je svoja srčna kreacija, ki rada odpelje tudi druge na potovanja v mehko globino telesa, v širino in večnost duha. (več: terapevtskajoga.si)